Organisation

En flad organisationsstruktur er typisk hos skandinaviske virksomheder, og det gælder også vores. Vejen mellem beslutningstagerne og enhver anden medarbejder er kort – både bogstaveligt og billedligt talt.

Sådan foretrækker vi det, da det betyder, at vi kan reagere hurtigt, når det er nødvendigt. Hos os sidder vores kunder aldrig fast i bureaukrati, og vi er altid i stand til at indrette vores processer.

Vi opfatter dette som en ideel opbygning for en virksomhed som vores, der er dedikeret til  konstante procesforbedringer.

Vores hold af flere end 100 højtuddannede og dedikerede medarbejdere er essensen af vores firma. Vi sætter en ære i såvel produktets kvalitet som den service, vi yder vores kunder.

Vi har alle funktioner, som er relevante for vores produktion, men vi er altid parat til at indgå i samarbejde baseret på åbenhed, sikkerhed og tillid. I de tilfælde, hvor vores virksomhed kan få gavn af at involvere andre ekspertingeniører, konsulenter og højt specialiserede laboratorier, vil vi meget gerne samarbejde og få støtte.

Print Friendly, PDF & Email